WASSANIM

 Als verdedigen geen vechten meer is maar een kunstvorm pas dan zal men innerlijke kracht vinden.

Examen- Vrij- Karate

Heeft u ook vroeger wel is aan een vechtsport gedaan zoals karate ?
Zit u allang te zoeken naar een sportschool waar u lekker kunt trainen tussen leeftijdgenoten, net zoals u mensen boven de 30?

Wij bieden u de mogelijkheid om zonder de verplichte examens en lidmaatschap van een bond te trainen, gewoon in een karatepak met alleen een rugembleem van onze sportschool , en als wij vinden dat u een bepaald niveau heeft bereikt, dan bevorderen wij u ook zodat uw mede sporters kunnen zien waar uw niveau ligt.

Deze mogelijkheid vindt u alleen bij ons, en wij zijn waarschijnlijk de enigste in Nederland overal waar u kijkt is het met lidmaatschap van een bond en verplichte examens, bij ons absoluut niet.
Inmiddels stromen de aanmeldingen  al binnen en hebben we al een leuk groepje. Die mensen zeggen allemaal , wat gaaf eindelijk heb ik weer mijn avondje karate en ik heb er plezier in. Mensen  zeggen ik ken nog meer mensen die wel belangstelling hebben,  waar kunnen die zich opgeven, mag mijn buurman een keer komen kijken.
Allemaal positieve reacties van mensen die enthousiast zijn, dus mocht u nu denken ik wil meer weten dan kunt u natuurlijk altijd een kijkje kunnen nemen.

 Mocht u wel examens willen doen en lid worden van de bond dat kan natuurlijk altijd , wij hebben verschillende mogelijkheden daarvoor.

U bent vrij om te komen kijken op de donderdagavond van 20:00 uur tot 21:00 in het 2e uur van de gevorderden.