WASSANIM

 Als verdedigen geen vechten meer is maar een kunstvorm pas dan zal men innerlijke kracht vinden.

SWAT- Training

 

Special Winning Attitude Team Training is keihard trainen met het doel veel conditie op te bouwen. De grens op te zoeken van je kunnen en dan nog een stuk verder te gaan. Er wordt dus op zo’n danige manier getraind dat je moe zal zijn maar toch voldaan na de les. Sommigen zullen dit herkennen als old school karate training zoals het in de jaren 70 en 80 ging ( niet zeuren maar doorgaan ) no pain no gain, het is niet makkelijk en je zal zeker vermoeid raken.
Je  moet het willen  maar je zult als je doorzet zeker plezier krijgen in deze vorm van trainen. 

De training is voor mensen die lid zijn of lid willen worden en ook in de sport actief bezig willen zijn, door full contact toernooien te draaien, vergist u zich niet met MMA of kickboxen dit is full contact karate in de ruimste zin van het woord. U zult door de zeer ervaren hoofdinstructeur goed begeleid worden, mentaal en fysiek.

Een sport voor doorzetters en niet voor opgevers voor mensen met een ijzeren wil en voor mensen die er lekker ouderwets tegen aan willen gaan. Er zal worden getraind in groepsverband, privé training behoort ook tot de mogelijkheden, informatie over deze mogelijkheden kunt u ook onder de tarieven vinden.