WASSANIM

Als verdedigen geen vechten meer is maar een kunstvorm pas dan zal men innerlijke rust vinden.

De cursus Zelfverdediging voor vrouwen wordt op een zo danige manier gegeven dat u zich stap voor stap bewust wordt van de mogelijkheden die u zelf  misschien al ongemerkt in uw onder bewustzijn heeft gehad. Uit intuïtie voelen we soms gevaar aankomen, maar weten we niet wat we moeten doen, daarom ligt de focus van onze cursus bij het leren om op een positieve manier met angst om te gaan, in combinatie met simpele maar zeer effectieve technieken.

Wij leren u ook om u zelf te verdedigen met alledaagse simpele voorwerpen. Uzelf of een ander kunnen beschermen maakt niet alleen dat u gevaarlijke situaties leert inschatten, maar het zorgt er ook meteen voor dat u sterker in uw schoenen staat. 

U zult door deze combinatie zelfverzekerder en assertiever worden op fysiek en mentaal  niveau. De technisch instructeur Johan vd Nald heeft 41 jaren ervaring in diverse vechtsport stijlen ,samen met life coach Margo Kok zal hij u op realiteit gebaseerde situaties proberen voor te bereiden .

Nieuwsgierig geworden ?


Binnen deze cursus werken we niet alleen aan het lichamelijke gedeelte, maar zeer zeker ook aan het mentale aspect.
Kortom een cursus waar je behendigheid en assertiviteit training krijgt, waarin je leert wat je met je innerlijke en lichamelijke krachten te weeg kan brengen. 
Deze manier van denken en doen willen wij jullie bij brengen in 7 weken.

Inschrijven kan vanaf vandaag.

Iedere vrouw is welkom.

Cursusduur: 7 weken

Per les: 1,5 uur (1* en 7e* les 1 uur)

Kosten: € 90,- p.p

Iedere deelneemster ontvangt een certificaat van deelname .
Enthousiasme bij de dames die hun certificaat van deelname in ontvangst hebben genomen na 10 leerzame en informatieve lessen. 

De dames van de laatste cursus zelfverdediging kregen allen hun certificaat van deelneming en hadden zelf een mooi artikel gemaakt .