WASSANIM

 Als verdedigen geen vechten meer is maar een kunstvorm pas dan zal men innerlijke kracht vinden.

Europese Kampioenen gehuldigd bij de Burgemeester 


Vandaag werden alle winnaars van het EK gehuldigd op het Gemeentehuis in Aalsmeer zei kregen allen een mooie certificaat en cadeaubon voor hun mooie prestaties.

Ook werd Hoofdinstructeur Johan vd Nald flink in het zonnetje gezet.

Sem Pater werd bevorderd tot Splitmaster.

Wassanim  4x Goud 3x Zilver 3x Brons. 


Tijdens de 1e Youth Challenge in Brussel afgelopen zondag 4 mei waren de Leden van Wassanim zeer succesvol, maar liefst 10 prijzen werden er in de wacht gesleept. Waar onder 4 Titels. Lulu Jiang won Goud bij het onderdeel Wapens en Sparren,Gavin Luyendijk won Goud bij het Sparren en Nick Pater ook Goud bij het Sparren. Zilver ging naar Sem Pater bij Hyungs en Nienke Smit won 2x Zilver bij het Sparren en Hyungs. Brons was er voor Lulu Jiang Hyungs, Gavin Luyendijk Hyungs en Sem Pater won nog Brons bij het Sparren. een heel geslaagd Toernooi voor deze Leden en met natuurlijk een super trotse Hoofdinstructeur Johan vd Nald.  

Meerdere foto's vindt u in de Foto galerij.                       

Promotie voor Kees en Chantal !


Kees Steegman en Chantal Silleman werden verrast door het certificaat voor assistent instructeur in opleiding in ontvangst te nemen van Master Lee op voordracht van hoofdinstructeur Johan vd Nald . Wij wensen hun veel succes toe op weg naar het echte instructeurs certificaat.

Super prestaties Leden Wassanim Tang Soo Do op EK 2014 in London


In het afgelopen weekend van 4 en 5 oktober vonden de Europese kampioenschappen Koreaans karate plaats in Londen, maar liefst 6 Titels 7 zilveren en 4 bronzen medailles namen deze 9 leden mee.

Gavin Luijendijk behaalde de Titel europees kampioen bij de loopvormen en bij het Sparren eiste hij ook de Europese titel op een dubbele slag dus,Olivier Meilink behaalde ook de Europese Titel bij het Sparren,Xander van Santen behaalde de Europese Titel bij het Sparren en tevens Zilver bij de loopvormen,Tristan van Kan behaalde de Europese Titel bij het sparren en tevens brons bij de loopvormen,Cain Luijendijk behaalde de Europese titel bij de Loopvormen en tevens brons bij het sparren,Djimon van Kan behaalde zilver bij de loopvormen en zilver bij het sparren,Renzo Pauw behaalde Zilver bij het sparren,Nienke Smit behaalde zilver bij de loopvormen en zilver bij het sparren en Sem Pater behaalde zilver bij de loopvormen brons bij het sparren en brons bij het onderdeel wapens. In totaal behaalde Hoofdinstructeur Johan vd Nald 17 medailles waaronder 6 Europese Titels natuurlijk zijn wij super trots op onze leden en inwoners van Aalsmeer.

meer foto's van dag 1 en 2 en wat ontspannings foto's.


Zelfverdediging cursus succes in Aalsmeer.


De 1e groep dames die hun certificaat van deelname in ontvangst hebben genomen. klik hier voor meer informatie.


2x Goud 1x Zilver en 2x Brons op Jeugdsteden Toernooi Rotterdam.


Afgelopen Zondag was het op vaderdag voor deze leden een mooi kadootje voor hun vader, Jolomi behaalde Goud bij het Sparren, Xander van Santen behaalde ook Goud bij het Sparren en Sem Pater behaalde Brons bij het Sparren en de Hyungs.

Goede PR in de krant voor Wassanim
Foto's staan online in de foto galerij.

Super Prestaties op NK !


Afgelopen Zondag deden 13 leden van Wassanim mee met het NK een geweldige prestatie werd wederom weer neergezet .De volgende mensen wonnen Goud, Jolomi Ayutsede Goud met Sparren,Gavin Luyendijk Goud sparren die tevens Zilver won met Loopvormen, Kyano Verschragen Goud met Sparren,Lulu Jiang Goud met Sparren en tevens Zilver met Loopvormen, Sem Pater zilver met Loopvormen,Joep Sparnaaij Brons met Sparren, Xander van Santen Zilver met Sparren,Nienke Smit Brons met Loopvormen,Berend Kleijn Brons met sparren en Roxy Watchman ook Brons met Sparren.

meer foto's  in de Fotogalerij.

Wereld Kampioenen bij Wassanim !

     Wereld Kampioenschappen 2013


Afgelopen weekend werden de Wereld kampioenschappen Tang Soo Do gehouden 15 leden van Wassanim deden hier aan mee , het toernooi werd over 2 dagen bezocht door 1000 deelnemers uit 12 landen deelnemers waren ingedeeld naar leeftijd rang en gewicht dus waren er veel categorieën om in te vechten en een prijs te behalen.

Deelnemende landen waren ; Nederland,USA,Zuid-Afrika,België,Polen,Duitsland,Frankrijk,Schotland,

Denemarken,Mayleisië, Aruba,Griekenland,Turkije en United Arab emirats.

De leden van Wassanim hebben een super prestatie afgeleverd en ik Johan vd Nald ben natuurlijk als hoofdinstructeur super trots op al mijn deelnemers en prijs winnaars! 

Joep Sparnaaij werd Wereldkampioen bij het Sparren net zoals Noël van Gijzel die ook Wereldkampioen werd ! op de foto staat Joep links en Lulu rechts van mij  , de volgende 5 mensen kregen Zilver om hun nek gehangen bij het Sparren Lulu Jiang,Sem Pater,Kyano Verschragen,Jolomi Ayutsede en Olivier Meilink. Brons werd bij de volgende 5 mensen om de nek gehangen Renzo Pauw,Nick Pater,Roxy Watchman,Xander van Santen en Dean Wijga veel mensen die een prijs wonnen kwamen van de Jeugd Sport pas van vorig jaar waar Sportschool Wassanim nauw mee samen werkt in november beginnen we weer met deze 4 lessen u kunt zich opgeven voor deze mooie en fijne Koreaanse karate Sport zoals u ziet is er veel te bereiken bewijs werd geleverd afgelopen weekend door de leden van sportschool Wassanim . Meerdere foto's vindt u in de Foto galerij

Huldiging op het gemeentehuis van Aalsmeer .


Hoofdinstructeur Johan vd Nald  werd samen met zijn wereldkampioenen gehuldigd iets wat zeer gewaardeerd werd door alle aanwezige wethouders,raadsleden en natuurlijk alle aanwezige ouders van alle prijswinnaars. Meerdere foto's kunt u in de Foto galerij vinden.