WASSANIM

     Als verdedigen geen vechten meer is maar een kunstvorm pas dan zal men innerlijke kracht vinden.
Promotie voor assistent-instructeur Kees Steegman.


Afgelopen zaterdag 9 december werd Kees Steegman na een lang examen van 3 uur bevorderd tot Cho-Dan-Bo dat is voor Kees een hele belangrijke stap op weg naar zijn zwarte band nog 1 band te gaan en dan kan hij examen doen voor zwarte band , respect voor deze 73 jarige man en natuurlijk ben ik supertrots.


Promotie voor alle examen-kandidaten.


op zaterdag 16 december deden de volgende leden mee aan het examen Lulu Jiang werd bevorderd tot 1e Gup blauw/rood, Gavin Luyendijk werd bruin/rode band,Sem Pater werd bruine band, Nienke Smit werd bruine band, Evan Homma werd bruine band, Jaheim werd groen/oranje band, Kaylee Buijs werd oranje band, Julian Croes werd oranje band,Luuk Ottevanger werd Oranje band, Rowan Buijs werd groen/oranje band, Adam el Khamlichi werd oranje/witte band, Reda Hazim werd ook oranje/witte band David van Aanholt werd gele band allemaal van harte gefeliciteerd !


2x Zilver en 1x Brons op Friendship Toernooi Zevenhuizen


Zaterdag 18 November was er een internationaal karate toernooi in Zevenhuizen waar door verschillende landen aan mee werd gedaan. Ook karate vereniging Wassanim uit Aalsmeer was weer van de partij met 2 leden die ook nog eens in de prijzen vielen. Luuk Ottevanger  wist een zwaar bevochten de 2e prijs te behalen met sparren en Kaylee Buijs kwam in een grote pool met meisjes die een veel hogere band hadden. Groot respect daarom dat zij een zeer verdienstelijke de 3e plaats behaalde met sparren en een 2e plaats met loopvormen die zij heel verdienstelijk liet zien. Het was dus een mooie dag voor assistent trainer Kees Steegman die zijn kleindochter Kaylee zo zag vlammen.

De karate trainingen worden tegenwoordig in de Rozenstraat 2b gegeven op donderdag avond en op zaterdagmiddag. Bij interesse mag er 2 keer gratis een proefles gedaan worden.

Informatie bij trainer Johan van de Nald telefoon 06-46827613 of Kees Steegman 06-53114752. Ook is het mogelijk om de website van Wassanim Tang Soo Do te raadplegen. www.wassanim.nl

Karate is beslist geen gevaarlijke sport, het is wel goed voor het zelf vertrouwen en de conditie zowel voor jongens /mannen en meisjes /vrouwen. Kom gerust eens kijken of meedoen.


3x Goud 2x Zilver en 1x Brons op International Tournooi. 2017


Het was weer een productieve dag op Het internationale toernooi in Hendrik Ido Ambacht...
Lulu Jiang Goud bij de wapens, Luuk Ottevanger had Brons bij de Hyungs,Jaheim Aaron had Goud bij het sparren, Kaylee Buijs had Zilver bij het sparren,Rowan Buijs had Goud bij het Sparren en Brons bij de breektesten Kayne Buijs had Zilver bij de breektesten.
Totaal 3x Goud 2x Zilver en 1x Brons en ik kreeg zelf ook nog een leuk aandenken.. Cees vd Meer weer bedankt het was weer gezellig en een sportief Toernooi. Meerdere foto's vindt u in de Fotogalerij Ook staat er weer een mooie stukje in de meerbode bekijk hem hier.

2x Goud 2x Zilver 2x Brons op Open Dutch 2017

Op 1 april 2017 vondt in Hendrik Ido Ambacht de Open Dutch tournament plaats,

Met 24 deelnemende sportscholen 240 deelnemers uit 5 verschillende landen waaronder Belgie, Nederland, Denemarken, Wales en Engeland.

 Een heel goed bezet toernooi dus, de volgende leden van Wassanim koreaans karate vielen daarbij in de prijzen,  Jaheim Aaron won Goud met breektesten en Zilver met sparren, Luuk Ottenvanger won Zilver op het onderdeel sparren, Rowan Buijs won Goud met het sparren en veroverde brons met loopvormen en Kaylee Buijs won ook nog brons met het sparren. De overige leden wonnen helaas niks maar hebben heel goed hun best gedaan iets waar hoofdinstructeur Johan vd Nald en zijn assistent instructeur Kees Steegman uiteraard super trots op zijn . Mocht u meerdere informatie willen over de lessen in Aalsmeer kunt u die vinden op www.wassanim.nl.

Meerdere foto'svindt u in de Fotogalerij


3x Goud 2x Zilver 6x Brons voor Wassanim in Zevenhuizen.


Tijdens een groot internationaal toernooi in Zevenhuizen hebben de volgende leden van Wassanim mooie prijzen gehaald,

Gavin Luijendijk zilver met Sparren en Brons met Wapens, Sem Pater zilver met Wapens,Julian Croes Goud met sparren brons met loopvormen, Lulu Jiang Goud met breektesten en brons met brons met wapens, Rowan Buijs brons met sparren, Kaylee Buijs goud met loopvormen, Kayne Buijs brons met sparren en Evan Homma behaalde ook brons met breektesten.

Natuurlijk zijn  hoofdinstructeur Johan vd Nald en zijn assistent Kees Steegman  super trots op de leden.

Meerdere foto'svindt u in de Fotogalerij.
Mega succes bij Wassanim ! 

7x Goud 6x Zilver en 6x Brons 

Tijdens de international Tang Soo Do Tournament weer 17 prijzen gehaald.. 
5 goud 6 zilver en 6 brons.

De volgende mensen behaalden de mooie medaille's 🏅 
Lulu jiang 2e bong ( lange stok) 1e breektesten. 
Gavin Luyendijk 2e sparren, 3e breektesten, Sem Pater 2e hyungs, 1e bong ( lange stok) . Rowan buijs 1e sparren, 3e breektesten. Jaheim Aaron 1e sparren, 2e hyungs 3e breektesten. Luuk Ottenvanger 3e sparren. Kaylee Buijs 3e sparren. Kanye buijs 2e sparren 2e breektesten. Julian Croes 1e sparren. 
Bryan buijs 3e sparren. En een clean sweep met sparren 1 2 3 in een poule van 10 mensen.

Meerdere foto's vindt u in de Fotogalerij .

Nieuwe Data wordt z.s.m bekent gemaakt voor Kudelstaart/Aalsmeer.


Binnen deze cursus werken we niet alleen aan het lichamelijke gedeelte, maar zeer zeker ook aan het mentale aspect.

Kortom een cursus waar je behendigheid en assertiviteit training krijgt, waarin je leert wat je met je innerlijke en lichamelijke krachten te weeg kan brengen.

Meer info kunt u hier vinden.


Mega score in Groningen 7x Goud 7x Zilver en 3x Brons


Rowan Buijs behaalde Goud met Loopvormen , Goud met Sparren, Goud met breektesten en Zilver met Rumble en werd daardoor Groot Kampioen voor de jeugd boven de 10 jaar .Nienke Smit behaalde Goud met Loopvormen en Zilver met Sparren,de volgend kinderen deden mee met hun aller eerste Toernooi en  daardoor een groot compliment ! Julian Croese behaalde Zilver met Rumble, Zilver met Loopvormen en Zilver met Sparren, Luuk Ottenvanger behaalde Zilver met Loopvormen en Zilver met Sparren, Kaylee Buijs behaalde Goud met Breektesten en Brons met Loopvormen, Justin Verhaar behaalde Goud met Rumble , Goud met Breektesten, Brons met Sparren en Brons met Loopvormen. Wij zijn  zeer trots op deze leden super goed gedaan allemaal !

Meerdere foto's vindt u in de Foto galerij 


Clinic in kudelstaart was mooie gelegenheid voor PR Wassanim.woensdag 21 oktober werd in kudelstaaart de kickoff van de JSP gehouden ondanks de vakantie was het gezellig druk,sportschool wassanim gaf hier 4 clinic's en de jeugd was erg gedreven aanwezig.

Mega prestaties in Duitsland !

7x Goud 4x Zilver en 4x Brons


Afgelopen Zondag vonden de open Duitse kampioenschappen Koreaans karate plaats in Hagen Hohenlimburg.

Er werden in Totaal 15 bekers behaald door onze leden, er moet bij gezegd worden dat er hele zware partijen bij waren in diverse zware poules ! Lulu Jiang behaalde Goud bij het sparren Goud bij de wapens en Brons bij de hyungs, Noel van Gijzel behaalde ook Goud bij het Sparren, Gavin Luyendijk behaalde Goud bij het Sparren en Goud bij de hyungs, Djimon van Kan behaalde Goud bij het sparren en Goud bij de hyungs, Tristan van Kan behaalde Zilver bij het sparren en Zilver bij de hyungs, Cain Luyendijk behaalde Brons bij het sparren en Brons bij de hyungs , Sem Pater behaald Zilver bij het sparren Zilver bij de hyungs en Brons op het onderdeel wapens.  

Uiteraard zijn wij supertrots op onze leden en inwoners van Aalsmeer . Meerdere foto's vindt u in de Foto galerij 

International Tang Soo Tournement 2x Goud 5x zilver en 3x Brons .

Vandaag hebben de volgende Leden van Wassanim Tang Soo Do de volgende resultaten behaald: lulu Jiang zilver bij Hyungs zilver bij het sparren en Goud bij de wapens,Sem Pater zilver wapens, zilver breektesten, gavin Luijendijk Goud bij de breektesten, brons bij het sparren, Cain Luijendijk zilver bij de Hyungs,Tristan van Kan brons bij het sparren, Jaheim Aaron brons bij de breektesten. ondanks dat het lange dag was met zware poules sloegen ze zich er prima doorheen Hoofdinstructeur Johan vd Nald is dan ook supertrots op zijn leden. Meerdere foto's vindt u in de Foto galerij 

Jaarlijkse BBQ gezelligheid ten top !


Op de jaarlijkse afsluitende  BBQ was het wederom weer gezellig, er kwamen ongeveer 55 mensen die het erg naar hun zin hebben gehad, de jeugd leden vermaakten zich prima in het Oosterbad in Aalsmeer . De gezellige foto's kunt u hier vinden.

Open Belgïe 2015 mooie resutaten voor Wassanim.


De volgende resultaten werden behaald, Lulu Jiang pakte goud bij de wapens zilver bij de Hyungs en zilver bij het sparren, Sem Pater pakte Goud bij het sparren, Nienke Smit pakte 2x Zilver voor het Sparren en de Hyungs . Kyano Verschragen pakte het Brons bij het Sparren. Meerdere foto's vindt u in de Foto galerij 

2x Goud 4x Zilver en 3x Brons op International Friendship Tournament

7 Leden van Wassanim Koreaans karate deden zaterdag 14 november mee aan een zwaar bezet internationaal toernooi , de volgende leden wisten het volgende resultaat te behalen : Sem Pater Goud met wapens Goud met breektesten en Brons met Hyungs, Lulu Jiang Zilver met sparren en Zilver met hyungs, Evan Homma Brons met sparren.

Jaheim Aaron Zilver met sparren en Zilver met hyungs , Nienke Smit Brons met sparren. Hoofdinstructeur en assistent Kees Steegman zijn uiteraard zeer trots op hun leden. op de foto ziet u Lulu nog zonder prijzen maar hij moest later pas optreden die foto's zullen later worden toegevoegd .

Meerdere foto's vindt u in deFoto galerij.


Centrale Training goed bezocht

gastles van Master A.H Lee 7e dan.


Afgelopen zaterdag waren er weer 17 leden van Wassanim aanwezig tijdens de 3 uur durende training werden er veel technieken geleerd, onder het toeziend oog van Johan vd Nald en assistent in opleiding Kees steegman, gaf de President van onze bond Master Aldwin Lee een mooie en zeer leerzame les. 


'Nieuwe mini klas van start' bij

Wassanim Tang Soo Do

               

In afwachting van de inschrijvingen wachten wij met de start van de MINI'S, bij voldoende aanmeldingen zullen deze lessen gaan draaien op de woensdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur, leeftijd is vanaf 4 jaar tot 6 jaar er is nog voldoende ruimte, meer info


5x Goud 6x Zilver en 2x Brons op groot voorjaarstoernooi.


Zaterdag 2 april deden 11 Leden van sportschool wassanim mee aan een groot toernooi, 22 sportscholen en over 240 deelnemers.De volgende leden vielen ruim in de prijzen: Rowan Buijs zilver met sparren en Brons met breektesten, Evan Homma zilver met sparren en brons met hyungs, Sem Pater won Goud met sparren zilver met hyungs en zilver met wapen hyungs.         Gavin Luyendijk won Goud met sparren Goud met breektesten en zilver met hyungs, Jaheim Aaron won Goud met sparren, Lulu Jiang won Goud met wapen hyungs en zilver met sparren. Weer een hele mooie dag met veel mooie prijzen, hoofdinstructeur Johan vd Nald en assistent Kees Steegman zijn dan ook erg trots op hun leden.

Meerdere foto's vindt u in de Foto galerij 

Examen's groot succes voor leden

Wassanim koreaans karate.

         

Op 30 juni deden de beginners hun examen , Esmee Fisher, Luuk Ottenvanger,Kaylee Buijs, Justin Verhaar en Julian Croes behaalden de gele band. Reda Hazim behaalde de wit gele/band en Jaheim Aaron en Thomas Joore behaalde hun oranje/witte band, Rowan Buijs ging voor zijn evaluatie van zijn Oranje band .Op 2 Juli was het de beurt aan de gevorderden, Kees Steegman behaalde zijn rood/blauwe band , Lulu Jiang behaalde zij bruin/rode band, Gavin Luyendijk behaalde zijn groen/bruine band en Renzo Heierman,Nienke Smit,Renzo Pauw,Dean Wijga,Sem Pater en Evan Homma behaalden allen hun groene band 

Foto's van het examen kunt u hier vinden.